Tarajos Farsang w/ Térkövön Sült Lángos | Pánikroham | Summertime | Persecutor | Faterkiller

Mivel is dobhatnánk fel ezt a fásult téli időszakot, mint egy remekbeszabott punk bulival? A jó kedvhez a belváros legújabb underground klubja, az S8 Underground Club nyújtja a programot. A talpalávalót öt hazai zenekar húzza, a punk minden ágából. Fellép a Térkövön Sült Lángos, a Summertime, a Faterkiller, a Pánikroham és a Persecutor. Valóban változatos és vidám estére számíthat aznap este az, aki betér egy alapos pogóra!

A székesfehérvári Térkövön Sült Lángos, népszerűbb rövid nevén csak TSL, 2010-ben alakult. Pályafutásukat igazi földalatti punk bandaként kezdték, de az utóbbi időben egyre nagyobb rajongótáborra tettek szert a stílus kedvelői között. Az elmúlt években kétszer is feloszlottak, aztán kétszer újjá is alakultak Rejhi mester által. 2013 óta stabil, erős a felállás, a nóták talán változatosabbak és zúzósabbak, szövegeikben továbbra is erős társadalomkritikával találkozhatunk. Az igencsak aktívan koncertező csapat utolsó budapesti buliját még decemberben adta, így bizonyára sokan várnak a farsangi fellépésükre!

Igazi, pop-skate-punk muzsikával érkezik a Summertime zenekar. Szinte minden számban szólókkal és fülbemászó dallamokkal találkozhatunk méghozzá úgy, hogy mégis megmaradnak a műfaj sajátosságai. A fővárosi zenekart 2009-ben alapították. Azóta rengeteg, köztük két sziget-fesztiválos koncerten vannak túl. Megfordultak az X-Faktor klipversenyén is, ahol a személyes interjúig jutottak. Munkásságukat három EP-n és két HD videoklipen követhetjük nyomon. Aki szereti a ’80-as, netalán a ’90-es évek itthoni punk bandáit, az nem fog csalódni. A klasszikus magyar tarajos vonulatot, ezen az estén két viszonylag friss formáció képviseli. A bulis, vidám szövegekkel apelláló Pánikrohamot tavaly, a pörgős és erőteljesebb hangzású Persecutort pedig idén hívták életre. A régi motorosoknak talán elég annyit említenünk, hogy a Persecutor tagjai közt üdvözölhetjük a legendás Agydaganat bőgősét Sipos "Siszi" Zoltánt. A punk keményebb válfajával, az est utolsó fellépőjeként a beszédes nevű Faterkiller-t üdvözölhetjük. Az együttes saját szavai szerint „minősíthetetlen zenészekből” áll, de „minőségi punkot” játszik. Érdemes lesz őket is meghallgatni.

Tarajos Farsang: > 2015. február 6. (péntek) > Kapunyitás: 19.00, koncertkezdés: 20.00

> Belépő: 690 Ft

Esemény >>> Térkövön Sült Lángos (TSL) >>>

Summertime >>> Pánikroham >>>

Persecutor >>>

Faterkiller >>>

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic